Bekræftelser baseret på “Rich Dad, Poor Dad”

Jeg er sikker på, de fleste af jer har hørt om, og måske læse bogen “Rich Dad, Poor Dad” af Robert Kiyosaki. Hvis du ikke har læst den endnu, anbefale jeg varmt det sammen med hans bog “Cash flow Quadrant.” Begge bøger er forenklet og indledende af design. Men der er nogle vigtige begreber, der Kiyosaki fremhæver, er grundlæggende at akkumulere rigdom. Her er en række Power bekræftelser, som jeg har skabt baseret på at studere hans materiale.
En af grundene til jeg foretrækker at skabe magt bekræftelser i stedet for bare noter er, at de fokuserer mit sind om positive anvendelse af viden og ikke bare af viden, selv. Ved konditionering mit sind til at træffe positive foranstaltninger på hvad jeg lære, følge positive resultater til sidst.
Her nogle af påstande:
Min finansielle intelligens er nu stigende hverdags. Finansiel intelligens er vigtigere end penge.
1) jeg nu oprette regelmæssig, positivt cashflow. Jeg skabe penge.
2) gennem kontrollerende cash producerer aktiver hvis cash overstiger min leveomkostninger, er jeg på den hurtige vej til ubegrænset overflod.
3) jeg ikke arbejder for penge, jeg laver mine penge arbejde hårdt for mig.
4) Jeg studere regelmæssigt regnskabs- og investere.
5) i dag vælger jeg at være velhavende. Jeg vælger at bruge mine ideer og penge til at skabe stigende velstand og overflod.
6) Jeg studere og lære om penge fra folk, der allerede er rige.
7) når jeg støder på en investering værd at gøre, spørger jeg mig selv, “Hvordan kan jeg råd til det?” Jeg er en mulighed for tænker.
8) mine tanker skaber nye rigdom indkomstskabende muligheder hverdagen.
9) Jeg studere så at jeg kan finde gode virksomheder at købe.
10) jeg øge min rigdom af følgende strategier til at håndtere risikoen.
11) jeg betale mig selv først. Jeg har altid betale mine regninger, men jeg betale mig selv først.
12) Jeg er økonomisk selvhjulpne. Gennem kreativ intelligens og planlægning skabe jeg nu ny velstand langt ud over min personlige behov.
13) jeg skrive stærk og sund forretningsplaner, der skaber succesfulde virksomheder, der skaber job for andre. Jeg skabe velstand for mig selv og for andre mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation