Bogholderi skræmmer mig!

Tanken om bogholderi skræmme dig? Du dread sidde ved computeren og skrive alle dine kvitteringer, indskud, og at sørge for alt er dokumenteret lige til skatter? Aldrig bange, der er en ny, mere økonomisk overkommelig løsning til at have din bogføring gjort. To ord-virtuelle assistent. Branchen af virtuelle bistand er relativt nyt, selv om konceptet har eksisteret i nogen tid. Med en alder af computere, den har gjort mulighed for ejere af små virksomheder at outsource deres regnskab (og administrative opgaver- men det er en anden artikel) til en kvalificeret person. Dette sparer tid, hovedpine og muligheden for fejl. Hvordan virker det? Nedenfor er nogle af dine spørgsmål besvaret af flere erfarne Virtual assistenter (VAs).
Er en virtuel assistent det samme som en CPA?
Lol Normalt vil en virtuel assistent arbejde langs siden af din CPA. Afhængigt af din Virtual Assistant og deres erfaring, vil de håndterer de daglige bogføring behov hele vejen til arkivering din afgifter. Mange virtuelle assistenter vil arbejde med din CPA til at være sikker på dine bøger er i korrekt rækkefølge. En virtuel assistent, der er bare din bogholder vil gøre at virksomheden er indstillet korrekt (arbejder med din CPA) og posterne bogføres korrekt. En CPA vil gøre salg, arbejdsløshed skatter og løn, hvis den virtuelle assistent ikke er kvalificeret. Cheryl Almstrom af effektive Office Services beregnet én gang med én klient hun havde skåret hans bogholderi omkostninger ved 75% over hans tidligere revisor. Ved at finde den rigtige virtuelle assistent, til at opfylde dine behov, kan der være en enorm mængde af penge, der spares.
Uddannelse
Den virtuelle assistenter, der donerede deres tid og oplysninger til denne artikel havde en enorm mængde af erfaring og uddannelse. Nogle havde lært “på jobbet” bogholderi, mens andre havde kurser og grader. Nogle havde gjort bogholderi fra et par år til 20 år. Alle er dedikeret til at gøre sikker på, at dine bøger holdes ajour.
Deling af oplysninger med din Virtual Assistant
Den vidunderlige ting ved teknologien i dag, er, at du nogensinde behøver at forlade dit kontor for at få din bogføring gjort. Du kan vælge at indtaste dine oplysninger i et regneark, der er oprettet af din Virtual Assistant (og derefter e-mail en kopi), fax over alle oplysninger skulle bruge, sende alt postal mail, eller har din Virtual Assistant afhente og aflevere dine rapporter. Du kan endda få den virtuelle assistent arbejde på din computer uden at være i dit kontor med sikker online software. Nogle klienter give virtuelle assistent adgang til deres konti online at kontrollere og balance. Det er, hvad du føler sig komfortable gør, og hvad der fungerer bedst for dig og dine Virtual Assistant.
Du kan have dine Virtual Assistant udskrive rapporter og fax eller e-maile dem til dig. Du kan opbevare en kopi af den opdaterede fil på skrivebordet ved at have dem tilsendt filen. Afhængigt af hvordan du og din Virtual Assistant konfigureret dit forhold, der et utal af måder at holde dig ajour på dine bøger.
Software
Den vidunderlige nyhed er, at du, som klient, ikke ville engang behøver bogholderi software. Mange af tyverialarmen jeg talte med brug QuickBooks, Quicken, og Excel (for at nævne nogle få). Virtual assistenter har softwaren på deres egen computer, og kan gøre din bogføring ved hjælp af denne software.
Skønhed at have en virtuel assistent er præcis, hvad der står-de er virtuelle. Du behøver ikke at ansætte en in-house bogholder og give plads eller udstyr. Derudover betaling virtuelle assistenter kun for den tid, de arbejder. Der er ingen pauser eller at skulle finde arbejde for dem at udfylde deres timer. En Virtual Assistant kan tage væk stress og tid for at gøre bøgerne, og lader dig fokusere på din forretning.
Hvis du føler, du ønsker at undersøge muligheden for at have en virtuel assistent arbejde med dig på din bogføring (eller andre administrative opgaver), vil du finde en liste over alle de virtuelle assistenter, der har bidraget til denne artikel på dette link
En ekstra artikel med flere oplysninger om bogholderi kan findes på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation