Hvorfor investering i fast ejendom?

Hvorfor skal du investere i fast ejendom? Nå, er investere i fast ejendom for profit en af de mest populære metoder til at generere yderligere indtægter i USA i dag. I virkeligheden, hvis du være opmærksom på de seneste presse vil du har set talrige rapporter om fast ejendom investering dille, der synes at fejer nationen.
Når du er færdig omhyggeligt og intelligent, kan fast ejendom give fantastiske fordele, der ikke kan opnås gennem enhver anden form for investering. Her er blot et par eksempler på hvorfor fast ejendom investere kan være sådan en kraftfuld rigdom generator.
1. fast ejendom markeder er langsom til at reagere – selvom fast ejendom, ligesom alt andet, har op-og nedture, det er generelt en meget langsommere til at reagere end aktiemarkedet. For eksempel, vil ikke du komme om morgenen og opdage, at din investering i fast ejendom er værd ti eller tyve procent mindre end det var i går.
2. gearing. Du kan låne penge til at købe fast ejendom, boer generelt ikke kan du låne penge til at købe aktier. Du kan styre en stor dollarværdien af fast ejendom med en lille mængde af dine egne penge ved hjælp af lån og realkreditlån. Aktiemarkedet, begrænser ved lov, mængden af gearing (margenen) du kan bruge til at købe aktier. Der er ingen sådanne begrænsninger med fast ejendom.
3. du kan købe fast ejendom i mindre end markedsværdien. I mange tilfælde kan du købe en ejendom for så lavt som 60 til 70 procent af markedsværdien. Når du køber aktier, kan du muligvis finde en bestand, der betragtes som “under værdsat” men generelt det er svært at gøre.
4. fast ejendom tilbyder en enorm mængde af skattefordele gennem afskrivninger. Real estate dybest set har to værdier, jord og af definitionerne på landet. For eksempel, hvis en ejendom er vurderet til $250.000 og vurderet værdien af jorden er $75.000, ville bygningen være værd $175,000.
Regeringen tillader ejendomsselskaber til at afskrive værdien af bygningen i lige store dele over dets “levetid”, der defineres som 27,5 år. Så for eksempel, ville baseret på $175,000 bygning værdi ovenfor, den årlige afskrivning værdi være $6,363.63 ($175,000 divideret med 27,5). Det betyder, at skattemæssig, ville være i stand til at reducere sin årlige indkomst med $6,363.63 investor!
Mange mennesker finder begrebet afskrivning at være forvirrende, da det ikke er egentlig et tab af penge. Jeg vil anbefale du tjekke med en kvalificeret professionel for flere detaljer og hvordan dette kan gavne dig skat.
5. fast ejendom markeder er isoleret lokale markeder. For eksempel, når aktiemarkedet falder, det tager ned næsten alle og alt involveret med det. Når hjem værdier falder i en by som New York, generelt påvirker det ikke egenskabsværdier i andre byer som Boston eller Chicago. For at beskytte dig selv, kan du have en “geografisk forskelligartet” portefølje af investeringer i fast ejendom at gardere sig mod disse typer hændelser.
6. du Investor kan kontrollere værdien. Et andet aspekt af investering i fast ejendom er, at denne investering i modsætning til andre investeringer, er kontrolleret af investor. Som investor, kan du øge værdien af din investeringsejendom ved at foretage nogle ændringer i egenskaben tilføjer en garage eller erstatte tæppe, osv. Med bestande eller andre investeringer, kan ikke investor gøre noget for at øge værdien af investeringen.
7. effektivt marked hypotesen (EMH). Når et marked har priser, der altid “fuldt ud afspejler” tilgængelige oplysninger, det kaldes “effektiv”. Aktiemarkedet anses for eksempel af de fleste at være et effektivt marked. Når du ringer til din mægler til at købe eller sælge en aktie, du kan være sikker på én ting – var den pris du har købt eller solgt lager for faktisk den “rigtige” pris for denne bestand på denne dag og dengang. Hvorfor? Fordi den eksisterende pris for denne bestand vil allerede indarbejde og afspejle alle relevante oplysninger om virksomhedens indtjening og andre målinger.
Med ejendomshandel er markedet meget ineffektiv. I modsætning til aktiemarkedet, med fast ejendom, er “rigtige” pris discovery mekanisme overladt til hver køber og sælger til at regne deres egne. Der er de næsten altid usikkerhed om, hvorvidt den tilbudte sælgers pris er for høj eller for lav. Desuden er der typisk lidt at ingen hjælp tilgængelig fra analytikere og forskning agenturer (ligesom når der beskæftiger sig med lagre) i denne henseende. Denne ineffektivitet er grunden til hvorfor fast ejendom tilbyder sådan en stor investering mulighed for at være smart og vinde! Men det kræver erfaring og et skarpt øje for gode tilbud og store forhandling færdighed. Denne ekspertise kan udvikles.
Hvis det gøres korrekt, er real estate formentlig en af de smarteste investeringer, du nogensinde kunne gøre. Forhåbentlig har denne korte vandreture givet dig et nyt perspektiv på de mange fordele ved fast ejendom investere. Så vær smart, fortsætte med at lære og frem for alt ikke vente nogle magiske øjeblik, bare komme i gang.
Til din succes!
Rik Foote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation